Razvijanje spominov s Printee

Razvijanje spominov s Printee

Sama imam ogromno fotografij, velikokrat tudi fotografiram čisto nepomembne stvari, saj vem, da bo fotografije zanimivo gledati čez nekaj let. Vse te fotografije se kasneje izgubijo na telefonu, oziroma na drugih napravah. Meni je recimo najlepše gledati fotografije, ki jih Google Foto pokaže kot 1 ali 2 leti nazaj. Sama sem tip človeka, ki ima rad vse organizirano, ampak fotografij nimam niti malo, nekaj jih je na telefonu, nekaj na fotoaparatu, nekaj pa bogvekje in ravno zaradi tega se izgubijo. Zato sem bila vesela, ko sem dobila možnost sodelovanja s podjetjem, ki je razvilo hitro in enostavno aplikacijo za razvijanje fotografij - Printee.

Kaj je Printee?

Printee sedaj sigurno že vsi poznate. Gre se za aplikacijo, preko katere lahko razvijete fotografije kar preko telefona. Ravno zaradi tega postopek traja le nekaj minut. Ponujajo razvijanje običajnih fotografij, izdelavo fotoknjig, škatlic spominov, koledarjev, izdelate pa lahko tudi darilne fotoknjige. Najnovejši izdelek so Framee okvirji, ki jih enostavno zalepite na steno. S Printee celotni postopek razvijanja hitro uredite, samo poklikate katere fotografije želite razviti, čez par dni pa vas doma že čakajo spomini v fizični obliki. 

Razvijanje spominov s Printee
Razvijanje spominov s Printee

Kaj sem izbrala jaz?

Sama sem imela ogromno fotografij iz enotedenskega dopusta v Pakoštanih, zato sem se odločala med škatlico spominov in fotoknjigo, na koncu sem izbrala kar fotoknjigo, da bodo res vse slike na enem mestu. Sama fotografiram ogromno in veliko fotografij mogoče ne izpade tako kot bi želela, ampak so vseeno posebne, tako da sem v knjigo dodala tudi kakšne neposrečene. Ampak ravno to na koncu naredi fotoknjigo zabavno in jo je zanimivo prelistati.

Razvijanje spominov s Printee
Razvijanje spominov s Printee
Razvijanje spominov s Printee

Kako naročiti in kakšna je cena?

Simpl, naložite si aplikacijo in v aplikaciji izberete fotografije, ki jih želite razviti oziroma dodati v fotoknjigo. Sama si rada v naprej pripravim eno mapo, da imam vse na enem mestu. Fotografije lahko v sami aplikaciji tudi obrežete. Pri fotoknjigi imate možnost dodati tudi naslov in posvetilo, na vsaki strani pa lahko dodate tudi komentar. Fotografije lahko razvrščate po svoje in na koncu vidite, kako bo knjiga izgledala. Nekaj posnetkov zaslona lahko vidite spodaj, na svojem Instagram profilu pa bom objavila tudi video, kako poteka celotno naročilo. Postopek je zelo enostaven in hiter, lahko ga opravite kar nekje vmes na poti. Dostava je hitra, sama sem na fotoknjigo čakala okoli 5 delovnih dni.

Na tem linku si lahko naložite aplikacijo, najdete pa jih tudi na Facebooku in Instagramu.

Cena fotoknjige je od 27,90€ (format A5), 21 x 21 cm od 34,90€ in format A4 od 36,90€.
Poštnina pri vseh naročilih je 3,99€ in še obdelava naročila 0,99€ (na koncu objave pa najdete mojo kodo, s katero pridobite brezplačno poštnino).


Razvijanje spominov s Printee

Razvijanje spominov s Printee

Razvijanje spominov s Printee

Fotoknjige

Pri fotoknjigi lahko izbirate med formati A4, A5 in kvadratom (21x21 cm). Prav tako lahko izbirate med vzorci (poletni, zabava, ljubezen...). Sama sem izbrala poletni vzorec v rumeni barvi in A4 format. Aplikacija samodejno postavi dve navpični fotografiji na eno stran ali eno vodoravno. Kvaliteta knjige je odlična. Stranice so trdne, na hrbtu je naslov knjige, tako da se lepo vidi, tudi ko je knjiga položena na polico. Strani so debelejše, slike so kvalitetne. Sama sem jih nekaj preuredila, ampak tudi tiste, ki jih nisem, izgledajo lepo in barvito, kvaliteta tiska je izjemna.

Razvijanje spominov s Printee
Razvijanje spominov s Printee

Ta fotoknjiga je bila moje prvo naročilo preko aplikacije in moj čisto prvi Printee izdelek, ampak sigurno ne zadnji. Meni so te fotoknjige nekaj najlepšega in že čakam, da razvijem naslednjo. Vem, da sedaj obstaja veliko drugih aplikacij, ki ponujajo razvijanje fotografij, ampak se mi zdi, da ima Printee najbolj poenostavljen in hiter proces, tako da aplikacijo definitivno priporočam. Splača se tudi počakati na kakšno akcijo, velikokrat imajo brezplačno poštnino ali pa kakšen popust, tokrat pa imam tudi jaz kodo.

Če vas zanima nakup, koda POLETJE prinaša brezplačno poštnino in velja za vsa naročila nad 50€.

Če ves zanima nakup, koda POLETJE do konca poletja prinaša brezplačno poštnino in velja za vsa naročila nad 50€.


Hvala za branje!


*Objava je nastala v sodelovanju s Printee

0 comments