Testiram Skin Fairytale izdelke

Testiram Skin Fairytale izdelke (naravni slovenski izdelki)
O Skin Fairytale sem na mojem blogu že večkrat govorila, v objavi Podpiram slovensko sem na hitro predstavila moj najljubši Skin Fairytale izdelek - Atopic Balm. Sama sem imela že dolgo na wishlisti Atopic Lotion, tako da sem izkoristila Black Friday akcijo in naročila še enih par stvari. En balzam za ustnice in Bebe Shower Oil je naročila prijateljica, tako da tega ne bom predstavila, ima pa Bebe linija krasno embalažo, zato sem olje tudi vključila na fotografijo :)

Za imenom Skin Fairytale stoji Katarina, ki se je odločila, da izdela svojo prvo naravno kremo zaradi svojih otrok in njihovih težav s kožo. Prvi izdelek je bila krema za lajšanje pleničnih izpuščajev, zdaj pa Katarina ponuja kreme za atopijski dermatitis, šampon za občutljivo lasišče, naravne deodorante, balzame za ustnice, masla za telo, kreme za otroke, pa tudi celotno linijo za dojenčke. 

Testiram Skin Fairytale izdelke (naravni slovenski izdelki)
Skin Fairytale Atopic Lotion

Kot sem že večkrat omenila, se spopadam z atopijskim dermatitisom, ki se v času od jeseni do spomladi poslabša. Pri meni se to kaže kot manjši ekcemi na koži (z večjimi zaenkrat nisem imela toliko težav). Že nekaj let uporabljam Atopic Balm, ki kožo suši in lajša srbečico, zdaj pa sem se odločila naročiti še Atopic Lotion, ki kožo navlaži in nahrani. Kot vidimo iz imena je namenjen atopični in občutljivi koži, vsebuje sestavine, ki pripomorejo k boljšemu delovanju kožne bariere in hitrejši regeneraciji kože. 

Atopic Lotion pride v veliki 400 ml embalaži na pumpico. Losjon je lahek in se hitro razmaže po koži, ima rahlo hladilen učinek. Sicer pusti tanek film, ampak ni masten. Vonj je nežen in nemoteč, hitro se razdiši. Meni je losjon odličen za mojo kožo, stane 29,90€, ampak se ga porablja počasi. Tudi lekarniške kreme za dermatitise stanejo podobno, tako da se meni zdi vreden cene (sploh, če je v akciji).

Testiram Skin Fairytale izdelke (naravni slovenski izdelki)
Skin Fairytale Immuneboost

Skin Fairytale ima tri izdelke, ki lahko pripomorejo pri krepitvi imunskega sistema, vsi trije so zelo pohvaljeni na družbenih omrežjih. Proti koncu prejšnjega leta sem bila vsak čas prehlajena in Katarina mi je priporočala Immuneboost. V bistvu je to mešanica masel, olj in eteričnih olj. Izdelek je naraven in namenjen negi kože v času prehladov in zmanjšani odpornosti, saj naj bi sestavine krepile imunski sistem. Krema pride v 50 ml embalaži in stane 15,90€ (splača se počakat na akcijo). Je gostejše teksture in se lahko nanaša na prsni koš, hrbet in stopala, jaz najraje namažem kar na stopala in obujem nogavice. Vonj je kar močan, ampak prijeten, malo po čajevcu, mene zelo spominja na kreme, ki jih je včasih imela babica (tudi nekaj podobnega za namazati na prsni koš). Meni je krema všeč in jo zdaj čez zimo uporabljam nekajkrat na teden, vzamem pa jo s sabo povsod, tudi v Estonijo sem imela manjšo količino.

Testiram Skin Fairytale izdelke (naravni slovenski izdelki)
Skin Fairytale LipBalm pomaranča

Obožujem citrusne vonje, tako da sem k naročilu morala dodati še en balzam za ustnice. Zaenkrat sem zadovoljna z Blistex balzamom, ampak je tekstura bolj tekoča in ga uporabljam samo zvečer. Tega Skin Fairytale pa sem si kupila, da ga imam s sabo v torbi. Ima naravne sestavine na osnovi kupusujevega masla, sončničnega in kokosovega olja, kandelila voska, skvalana in vitamina E. Balzam je mini in paše povsod. Tekstura je ravno pravšnja za moj okus, vonj pa je pristen po pomarančah.

Testiram Skin Fairytale izdelke (naravni slovenski izdelki)
Vse Skin Fairytale izdelke najdete na spletni strani, kjer najdete tudi blog, kjer je veliko izdelkov tudi predstavljenih, prav tako pa tam najdete nasvete, kako ravnati ob različnih kožnih težavah.

Hvala za branje!

0 comments