SummerMBeauty Blogger Event

SummerMBeauty Event
Photo by Ajda
Tokrat bom pisala v slovenščini, ker bo šlo hitreje in lažje opišem določene stvari. Sem mislila že prej napisati objavo o dogodku, ampak ni bilo časa zaradi izpitov. Torej, prvi blogerski dogodek v Mariboru, imenovan SummerMBeauty, so organizirala štiri slovenske blogerke Ajda, Aleksandra, Nina in Sindi. Dogodek se je dogajal v Mariboru, na vrhu poslovnega centra Slavija, in sicer v Luftu. Čudovit razgled lahko vidite na zgornji sliki. Že ko smo prišle so nam organizatorke dodelile verižice z našim imenom in imenom bloga ter nekaj manjših darilc. Na spodnji sliki so organizatorke z VIP gostjo in pa Tim Kores, ki je dogodek povezoval.

SummerMBeauty Event
Photo by Ajda
SummerMBeauty Event
Photo by Ajda
Tukaj lahko vidite, kje smo se družile. Dobile smo vrečke z De Le Roi izdelki (krema proti celulitu, krema za zmanjšanje obsega pasu, krema proti gubam) ter zvezek in samolepilne lističe iz Babushka Boutique.

SummerMBeauty Event

SummerMBeauty Event

Kasneje je sledila delavnica Sabrine Vidovič o tem, kako pravilno senčiti obraz, na kateri mislim, da smo se vse naučile nekaj novega. Na spodnjih slikah pa lahko vidite nekaj stojnic, na katerih so se predstavili sponzorji. Mislim, da sem se največ zadržala pri Aroma Herbal, ker so imeli zelo dišeče izdelke, nekateri so imeli vonj po različnih piškotih. Posebej bi izpostavila tudi stojnico Zelišča Cvetka, ker je bila gospa zelo prijazna in nam je razložila vse o izdelkih. Kasneje pa smo imele še predavanja gospe Nives Vesla Šorli iz kozmetičnega salona Beauty, ki nam je predstavila permanentni makeup. Po tem se nam je na hitro predstavil tudi Dashbox (katerega bom predstavila v drugi objavi).

SummerMBeauty Event

SummerMBeauty Event

SummerMBeauty Event
Photo by Ajda
SummerMBeauty Event
Photo by Ajda
SummerMBeauty Event

SummerMBeauty Event
Photo by Ajda
Na koncu smo dobile veliko daril, ki jih je bilo toliko, da jih sama ne bi mogla spraviti iz Lufta po dvigalu in do avta. Tako da sem poklicala fanta, da mi jih je pomagal nesti :P Vseh izdelkov na blogu ne bom mogla predstavit, seveda pa bodo v Empties objavah, če jih bom porabila do konca.

Zahvalila bi se vsem štirim organizatorkam dogodka Ajdi, Aleksandri, Nini in Sindi, pa tudi vsem sponzorjem: 1001dar, 4kidsandus, AlpStories, Aroma Herbal, Avon, Babushka, Brlogarka, Brutus Clothing, CD, DashBox, De Le Roi, Dvorec Trebnik, Essence/Catrice, Essentiq, Etre Belle, Everet, Guerlain, Henkel, Herbio, LCDM, Ličila.si, Luft, Mala Črna Oblekica, Malinca, Many loves by Sabrina, MediForma, Nivea, Nives Versa Šorli, Paula's Choice, Rosena, Sanolabor, Skin Truth, Soraya, Super Obrok, Tim Kores, Union (Nula), Venera Kozmetika, VilaVita/Vital Market, Zelišča Cvetka, Zisha, Fotograf Matjaž Malenšek, Miša Margan, Glina.si.



2 comments