Poceni korekcijska očala Della Spina

Poceni korekcijska očala Della Spina

Danes imam pripravljeno objavo o Della Spina spletni trgovini z očali. Če jih še ne poznaš, na dellaspina.si lahko veliko ceneje dobiš očala, kot pa v navadni optiki. Sama imam kar visoko dioptrijo in lahko v optiki že samo za okvirje brez leč dam veliko več, kot pa tukaj za celotni komplet.

Poceni korekcijska očala Della Spina Valencia

Pri Della Spini imajo takšen sistem, da lahko brezplačno testiraš tri okvirje z vključenimi lečami glede na dioptrijo, tako da se lahko odločiš kateri okvirji ti pristajajo. Enostavno vpišeš svojo dioptrijo, cilindre in zenično razdaljo. Vse to lahko preveriš v optiki, okulistični pregledi so brezplačni. Če nimaš podatka za zenično razdaljo pa naložiš selfie in ti jo potem izmerijo kar tam. Ko očala preizkusiš, obdržiš tista, ki so ti najbolj všeč ali pa kar vsa tri. 

Cena je zelo ugodna, 99€ za dioptrije (+cilinder) do -4.50, za večje dioptrije pa 149€. Jaz imam na primer -4.00 in cilinder -0.5, na koncu -4.5, tako da še ravno plačam 99€. Če si izbereš dva para očal, so druga 20€ cenejša, pri tretjih pa prihraniš 30€. V bistvu dobiš 3 pare za ceno enih iz optike. Če ti očala niso všeč jih enostavno vrneš, brez vsakršnjih stroškov.

Poceni korekcijska očala Della Spina Valencia
Poceni korekcijska očala Della Spina Sydney
Poceni korekcijska očala Della Spina Bilbao

Sama sem se odločila za modele Sydney, Bilbao in Valencia. Prej sem imela še svoja čisto prva očala iz 8. razreda (9 let!), ki so bila svetla in kovinska, pa še ozka, tako da sem se morala kar navaditi na temne plastične okvirje, ampak zdaj so mi zelo všeč. Največ nosim model Sydney (ki je na fotografiji), se mi zdi da mi nekako najbolj paše na obraz.


Moram še omeniti izredno hitro komunikacijo s podjetjem. Imela sem nekaj vprašanj glede očal in na vse so takoj odgovorili, tudi čez vikend. Kasneje, na koncu enotedenskega preizkusila so mi tudi ponudili, da mi očala podarijo, če so mi všeč vsa tri. Tako sem model Sydney, ki mi je bil najbolj všeč kupila, ostala dva modela pa sem dobila zastonj. Plačilo je preko Paypala, vse lahko urediš v nekaj sekundah. Če želiš katera očala vrniti pa samo sprintaš nalepko, ki jo nato nalepiš na paket, ko ga pošlješ nazaj.

Poceni korekcijska očala Della Spina

Ker sem imela zelo stara očala, sem jih želela že lani menjati, ampak res nisem hotela dati 300€, glede na to, da večinoma nosim leče. S temi zdaj sem tako zadovoljna, da jih nosim raje kot leče, čeprav so leče še vedno moja prva izbira ko grem od doma. Res priporočam, da jih vsaj preizkusiš, saj te preizkus praktično ne stane nič :). 

Hvala podjetju Della Spina za podarjena očala.

2 comments

  1. Sem pred kratkim opazila to podjetje prav preko blogerk. Kako super. Mi je všeč predvsem ideja, da jih dejansko lahko preizkusiš s svojo dioptrijo. Včasih se je res težko odločiti za ene v optiki. Bom vsekakor preverila v prihodnje, ker so moja očala tudi stara že več kot 10 let - bo čas za nova :).

    Izbrala si si zanimive modele. Jaz imam še dokaj klasičen bolj kvadraten model. Nikoli si ne upam preizkusit kaj bolj okroglega, čeprav so mi pa vedno všeč na drugih. Tebi zelo pašejo :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je meni najbolj všeč ja, da pridejo direktno z dioptrijo, tako da točno veš kakšna je kvaliteta stekel. Kar preveri, ne bi jih mogla bolj priporočat, super sistem imajo :D

      Jaz sem tudi imela še nek bolj kvadraten ozek model, zdaj s temi pa končno vidim večjo površino haha :D Sem pa imela kar težave z izbiro modela, ker sem si že pred leti v glavo zapičila, da meni nobena očala ne pašejo. Hvala <3

      Izbriši