Nelipot deodorant v stiku Fabula

Nelipot deodorant v stiku Fabula
Nelipot je tudi letos lansiral dva nova vonja deodorantov. Lansko leto sem ocenjevala vonj Angelc, letos pa je to vonj Fabula. O Nelipotu sem že veliko pisala, ampak če povem na kratko: Nelipot je slovensko podjetje, ki ga verjetno poznate iz oddaje Štartaj Slovenija. Najbolj so znani po svojih deodorantih, ki so bili najprej v kovinskih posodicah (nanašali so se s prsti), zdaj pa so že kar nekaj časa v stiku. Letos jeseni so predstavili dva nova vonja - Fabula (katerega sem preizkušala) in Zarano.

Nelipot deodorant v stiku Fabula
Vonj Fabula pri Nelipotu oglašujejo kot pomirjevalnega. Vsebuje namreč sestavine, ki pripomorejo k sproščanju, in sicer eterično olje pačulija, ki naj bi blažil občutke tesnobe, pa tudi eterično olje ylang-ylang, ki prav tako pomaga pri pomirjanju in pri ohranjanju bistrega uma. Pri Nelipotu pravijo, da je ta deodorant odličen za odganjanje stresa in tesnobe. Vonj je zelo močan in specifičen, ne bi rekla, da bi se lahko zlil s kakšnim parfumom. Meni je vonj "spicy" in ne bi rekla, da je moj najljubši, lanski Angelc mi je bil bolj všeč. Vonj se tudi obdrži čez cel dan, na oblačilih pa se ga vonja tudi dlje.

Nelipot deodorant v stiku Fabula
Nelipot deodorant v stiku Fabula
Deodorant se uporablja tako, da se postavi na kožo za par sekund, da se segreje in se nato nanese. Sama sem ga testirala dva tedna, tudi med telovadbo, in se je odlično obnesel. Lani sem imela ob res redni uporabi nekaj težav s srbečico pod pazduhami, za katero sem mislila, da je posledica sode bikarbone (nekaterim ta sestavina ne odgovarja), ampak letos se mi to ni zgodilo.

Nelipot deodorant v stiku Fabula
Meni osebno sicer ta vonj ni najljubši, bi prej posegla po Angelcu ali po kakšen bolj nevtralnem deodorantu, ampak bom pa tudi tega porabila. Nelipot deodorante lahko kupite na Nelipotovi spletni strani, v Interšparih in drugih trgovinah (seznam lahko preverite na spletni strani, cena deodoranta je 11,99€.

*Izdelek mi je bil poslan v test

0 comments